Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Сумській області за хабар у $10 тисяч затриманий майор міліції

Під час отримання 10 тис дол хабара затримано працівника карного розшуку УМВС України в Сумській області. Повідомили Гал-інфо у прес-службі прокуратури Сумської області.

Під час отримання 10 тис дол хабара затримано працівника карного розшуку УМВС України в Сумській області

       

Працівниками слідчого відділу прокуратури Сумської області спільно із відділом по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю управління СБУ в Сумській області 25 липня 2015 року затримано «на гарячому» старшого оперуповноваженого в особливо важливих справах відділу розкриття злочинів проти особи та умисних вбивств управління карного розшуку УМВС України в Сумській області майора міліції, який вимагав та отримав від громадянина неправомірну вигоду в розмірі 10 тис доларів США за невжиття заходів щодо припинення правопорушення та непритягнення до кримінальної відповідальності заявника.

Наразі готується клопотання про обрання запобіжного заходу правоохоронцю-хабарнику у вигляді тримання під вартою та повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).


За матеріалами прес-служби прокуратури Сумської області

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ