Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Тернополі дві шахрайки "наворожили" 18-річній дівчині на 53 тис. грн

У тенета двох аферисток потрапила 18-річна жителька Тернополя. Жінки так налякали та закрутили дівчині голову, що вона заради порятунку рідних винесла з дому 53 тисячі гривень. Поліцейські працюють над розкриттям злочину та застерігають громадян не довіряти незнайомим людям. Про це інформує прес-служба ГУ НП у Тернопільській області.

Як розповіла постраждала, близько 16 години до неї на вулиці підійшла молода жінка і запитала, як пройти до ательє. Тернополянка сказала, що не знає і поспішила у своїх справах. Незнайомка пішла слідом. Дорогою намагалася зав’язати  розмову з дівчиною, почала залякувати її, що з рідними невдовзі станеться біда. Незнайомка представилася цілителькою і пообіцяла дівчині вирішити усі її проблеми.

В цей час до них підійшла ще одна молода жінка, яка підіграла зловмисниці. Вона сказала, що колись «рятівниця» допомогла їй вирішити сімейні негаразди. Шахрайська схема спрацювала.

Постраждала побігла додому і винесла звідти кругленьку суму грошей. Відтак, був обряд відмолювання гріхів, під час якого тернополянка і незчулася, як залишилися без грошей. Слід «рятівниць» теж прохолов.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 190 Кримінального кодексу України – шахрайство. Правоохоронці  розшукують лиходійок.

Зі слів потерпілої складено фотороботи обох підозрюваних у вчиненні злочину.

Шахрайці на вигляд 30 років, була одягнена в темно-синій плащ, світло-фіолетову шапку, темні штани, чорні чоботи.

 

Її спільниці близько 20 років, була одягнена у чорну куртку, чоботи, світлий шарф.

Якщо ви впізнали даних осіб, чи володієте інформацією про їх місце перебування,   телефонуйте за номером: 27-11-70 або 102.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ