Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Тернополі виявили махінації із дозвільними документами у сфері будівництва

фото - пресслужба СБУ
фото - пресслужба СБУ
фото - пресслужба СБУ
фото - пресслужба СБУ
фото - пресслужба СБУ
фото - пресслужба СБУ
1/3
У Тернополі Служба безпеки України викрила корупційну схему незаконного збагачення на махінаціях із дозвільними документами у сфері будівництва. Злочинний механізм полягав у одержанні неправомірної вигоди від забудовників та представників підрядних фірм за безперешкодне оформлення дозвільних документів.

Про це інформує Управління СБ України в Тернопільській області у Facebook.

За матеріалами слідства, працівник однієї з будівельних компаній міста запропонував своєму знайомому за $3 тис. «вирішити» питання щодо дозволу на початок виконання будівельних робіт. У такий спосіб він обіцяв вплинути на посадовців Державної архітектурно-будівельної інспекції під час оформлення документації, необхідної для реконструкції будівлі під об’єкт торгівлі.

Під час передавання готівки правоохоронці затримали зловмисника у його власному автомобілі.

Наразі йому оголосили про підозру за ч. 2 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Заходи із викриття і блокування корупційної схеми здійснювало Управління СБУ в Тернопільській області спільно зі слідчими Національної поліції під процесуальним керівництвом Тернопільської окружної прокуратури.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ