Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Незаконне будівництво у Стрийському парку треба негайно зупинити - Назарій Бербека

Під час засідання комісії фінансів та планування бюджету депутат фракції "Європейська Солідарність" Назарій Бербека ініціював звернення до Державної інспекції архітектури та містобудування України щодо дозволу перевірити незаконне будівництво на вул. Парковій, 9 у Львові.

"Роботи у Стрийському парку розпочато без дозволів і тривають попри порушення. Особливе занепокоєння викликає будівництво поруч із пам’ятками архітектури. Закликаємо терміново зупинити роботи, щоб зберегти історичну спадщину Львова", - прокоментував Бербека.

Додамо, також на комісії прийняли рішення виділити понад 11 мільйонів гривень на відновлення житлових будинків, які постраждали внаслідок російської атаки на Львів 4 вересня. Зокрема, понад 5 мільйонів гривень спрямовано на потреби Залізничного району. Кошти будуть використані на проведення аварійно-відновлювальних робіт у житлових будинках на вул. Братів Міхновських, Квітки Основ’яненка та інших, а також на проведення технічних обстежень та підготовку висновків для робіт на вул. Братів Дужих, Хотинській, Квітки Основ’яненка тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ