Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У травні планують розпочати роботи на вул. Шевченка у Львові

Цього року у Львові планують завершити роботи на тих дорогах, де вже розпочата реконструкція чи ремонт. Відтак, вже у травні розпочнуть ремонтувати наступну ділянку вул. Шевченка. Про це повідомив мер міста Андрій Садовий. Також найближчим часом будуть продовжені роботи на вул. Пилипа Орлика, - передає пресслужба ЛМР.
Фото: Гал-інфо

"Наступні великі роботи - це вул. Бандери, там ми трошки коригуємо проєкт, щоб дорога була ідеальна. Зараз компанія "Онур" береться до наступного етапу робіт по вул. Шевченка і по вул. Пилипа Орлика, щоб ми до кінця цього року весь обсяг робіт завершили. А тоді будемо планувати наступні дороги в ремонт. Зимою ми лише невеликий проміжок часу роботи не проводили, а так техніка працювала, люди були всі залучені.

По вул. Шевченка відбулись вже всі тендерні процедури. Ми плануємо, що у травні роботи будуть відновлені. Те саме і щодо вул. Пилипа Орлика. Обсяги робіт дуже великі, адже ми повністю міняємо всю інженерію, а це дуже великий плюс до нашого важливого блоку програми 24/7 щодо якості води у Львові. Ми вже хлорування в минуле відкидуємо, у нас вже 68% води дезінфікується лише гіпохлоритом натрію, а до кінця року хлорка повністю піде, але мережі треба міняти", - прокоментував мер міста Андрій Садовий.

Як уточнили в ЛКП "Львівавтодор", проєктно-кошторисна документація на реконструкцію вул. Т. Шевченка (від вул. Ярослава Мудрого до вул. Залізничної) розроблена 2020 року проєктною організацією ТзОВ "Трамдорпроєкт на замовлення ЛКП "Львівавтодор".

Вартість об’єкта після проведення закупівлі – 186,6 млн грн.

Переможець тендерних процедур – ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл".

Вартість виконання робіт відповідно до договору, укладеного між ЛКП "Львівавтодор" та ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл", становить – 186,600 тис. грн.

Одержано дозвіл на виконання робіт від Державної архітектурно-будівельної інспекції у місті Львові.

Проєктно-кошторисна документація на реконструкцію вул. Пилипа Орлика від вул. Миколайчука до вул. Мазепи розроблена у 2019 році проєктною організацією ЛКП "Інститут просторового розвитку" на замовлення ЛКП "Львівавтодор".

Кошторисна вартість об’єкта (згідно експертного звіту) – 85 764 593 грн. Вартість об’єкта після проведення закупівлі – 78 623 339,21 грн.

Проєктом передбачено розширення проїзної частини з влаштуванням нового асфальтобетонного покриття з однією смугою для руху в кожному напрямку, влаштування тротуарів та велосипедної інфраструктури (велосмуг та велопереїздів), облаштування паркувальних місць для автомобілів вздовж вулиці, облаштування зупинки громадського транспорту та влаштування сміттєвого майданчика, влаштування підпірної стінки поблизу лікарні. Реконструкція водопровідних та каналізаційних мереж, зовнішнього освітлення та мереж електропостачання. Також проєктом передбачені умови безперешкодного і зручного пересування маломобільних груп населення. Влаштування благоустрою території (знесення аварійних дерев та насадження новими).

Переможець тендерних торгів на виконання будівельних робіт  – ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл".

Початок робіт - 23 липня 2020 року. Завершення робіт – 3 грудня 2021 року.

У 2020 році було зроблено лише частину робіт від вул. Миколайчука до вул. Віри, Надії, Любові. Далі роботи були призупиненні. Передбачається відновлення робіт у 2021 році. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ