Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

У центрі Києва – акція на підтримку військовополонених

Учасники акції закликали міжнародні організації активніше долучатися до тиску на країну-агресорку
фото Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими

Фото: Depositphotos

Мирна акція на підтримку військовополонених за участі представників Координаційного штабу відбулась  у центрі Києва біля стін Українського дому.

Про це у телеграмі інформує Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими.

У заході взяли участь кілька сотень людей, серед яких родичі Оборонців, що потрапили в російський полон чи зникли безвісти, а також рідні цивільних українців, які опинилися в російській неволі. Окрім столиці, аналогічні заходи пройшли в багатьох українських містах.

Учасники акції тримали в руках плакати зі згадками про українські підрозділи, бійці яких вже не один місяць  росіяни утримують в полоні. Як зазначили ініціатори акції, кожен українець може стати голосом тих, хто зараз позбавлений можливості вільно говорити, перебуваючи в російських тюрмах.

Вони переконані, що для суспільства важливо пам’ятати та говорити про полонених Захисників та боротися за їхнє визволення і повернення додому.

Учасники акції закликали міжнародні організації активніше долучатися до тиску на країну-агресорку задля звільнення з полону українських військових, а також цивільних осіб, позбавлених особистої свободи.

Мирні акції на підтримку військовополонених проходять з ініціативи родин Захисників, до яких приєднуються звільнені з полону, побратими та посестри полонених, благодійні та громадські організації, культурні діячі та небайдужі громадяни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ