Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У центрі Львова експонують виставку розстріляних пікапів

Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
1/4
Виставка має на меті зібрати якомога більше коштів на потреби Збройних Сил України, повідомляють в ЛОДА.

На площі біля пам’ятника Тарасу Шевченкові експонують виставку понівечених або ж вщент знищених автомобілів. Раніше ці транспортні засоби допомагали українським захисникам на передовій та нещодавно повернулись із зони бойових дій. Усі вони стали мішенню для російських загарбників.

Благодійна виставка під назвою «Треба колеса» триватиме до 3 січня. Її мета – нагадати усім відвідувачам про те, що війна триває. Та найголовніше – допомогти зібрати кошти на нову машину для бригади ім. Івана Богуна.

Донатити на збір можна в скриньку біля виставкових експонатів, а також на Монобанк. До слова, для закупівлі нового автомобіля завдяки небайдужим львів'янам та гостям міста зібрали уже близько 160 тисяч гривень. 

Збір коштів на новий пікап організований в межах ініціативи начальника Львівської ОВА Максима Козицького «1000 автомобілів свободи» за сприяння радника начальника ЛОВА Любомира Сопільника. Підтримали ініціативу волонтери Ростислав Радиш — голова ГО «Центр об’єднаних рішень» та Мар‘ян Курань — художник-постановник.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ