Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У центрі Львова відкриють нову галерею

29 березня в Дзизі відкриють ще один виставковий простір. Це нова галерея 1,8 м³, яка розташована на першому поверсі арт-центру.

Інсталяція “Передчуття міражу” від Влодка Кауфмана, українського художника й перформера, стане першою, яку експонують у цьому виставковому просторі.

Нову галерею та виставку відкриють о 17:00.

Того самого дня організатори запрошують львів’ян на відкриття оновленої кав’ярні Дзиґи. Тут зробили ремонт, обладнали нові зали та підготували постійну виставку про життя Дзиґи та її проектів: фото, картини, артефакти. 

Двері відчиняють о 20:00. Можна буде прогулятись оновленою Дзиґою, згадати, як було колись, скуштувати страви та напої з нового меню та потусити на вечірці в Галереї. Вхід вільний – за умови попередньої реєстрації.

У програмі: гурт MOONZOO – свіжий електронний проект зі Львова у стилі "Sad Dance" (суміш new wave, electropop & blues). 

"Sad Dance" – це музика, яка грає в машині після гучної вечірки. Це про невзаємну любов і самотні прогулянки порожніми вулицями й передмістям. Це м'яка меланхолія і ностальгія в далеких відлуннях нічних барів і дискотек.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ