Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У центрі НЕЗЛАМНІ міжнародні гросмейстери зіграли в шахи із захисниками

Фото: НЕЗЛАМНІ
Фото: НЕЗЛАМНІ
Фото: НЕЗЛАМНІ
Фото: НЕЗЛАМНІ
Фото: НЕЗЛАМНІ
Фото: НЕЗЛАМНІ
1/3
Головний тренер національної збірної України з шахів, міжнародний гросмейстер Олександр Белявський провів майстер-клас для захисників, які зараз лікуються в Національному реабілітаційному центрі НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN). Також із захисниками зіграв міжнародний гросмейстер, відомий шахіст та тренер Адріан Михальчишин, – інформує ЛМР.

Свій візит Олександр Белявський планував декілька місяців. Адже поміж щільним графіком тренувань, дуже хотів зіграти партію із захисниками, аби подякувати їм.

«Попри війну, наша національна збірна та шахісти в усіх регіонах країни можуть тренуватись та представляти Україну на світовому рівні. Тому дякуємо кожному воїну за це», – каже Олександр Белявський.

Зіграв зірковий тренер вісім поєдинків із захисниками.

«Це мій обов’язок і те, чим я можу бути корисний, щоб вони трохи могли відволіктися від лікування і реабілітації», – додає Олександр Белявський.

Разом із ним вибудовував стратегії на шахівниці ще один міжнародний гросмейстер, відомий шахіст та тренер Адріан Михальчишин. Вдвох вони безупинно підходили до кожного гравця та підказували найвдаліші ходи та комбінації.

До речі, це був не останній візит гостей до центру НЕЗЛАМНІ. Адже за кілька місяців тут знову очікують побачити їхню гру з пацієнтами.

Довідка

Національний реабілітаційний центр НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) – це унікальне місце, де дорослі та діти, які постраждали від війни, отримують комплексну кваліфіковану медичну допомогу. Це реконструктивна хірургія, ортопедія і роботичне протезування. Постраждалим не лише встановлюють протези, тут їх виготовляють. Також у центрі займаються фізичною, психологічною та психосоціальною реабілітацією постраждалих військових та цивільних. Мета центру – аби люди з воєнними травмами не мусили їхати на лікування за кордон, а рятувати, протезувати, реабілітувати їх можна було в Україні.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ