Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У війні проти рашистської агресії загинули двоє воїнів із Львівщини

Микола Куземко
Микола Куземко
Павло Сбитов
Павло Сбитов
1/2
У боях проти рашистських загарбників, на превеликий жаль, гинуть і воїни із Львівщини.

Так, Дрогобицька міська рада повідомила про смерть українського воїна, місцевого мешканця Миколи Куземка. Раніше його матір оприлюднила повідомлення про його зникнення.

Також у війні з росіянами загинув боєць зі с. Березець на Львівщині Павло Сбитов. Як повідомляє голова Львівської районної державної адміністрації Христина Замула, Сбитов загинув на 28-му році життя. Він був командиром роти 503-го окремого батальйону морської піхоти "Борсуки". Павло Сбитов — вихованець Львівського військового ліцею ім. Героїв Крут і випускник академії сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного.

"Земляк. Побратим. Командир. Морпіх! Ми разом пройшли стількома фронтовими стежками! — написав на своїй сторінці у Facebook військовий капелан і радник Глави УГКЦ зі стратегії комунікації Андрій Зелінський. — Дякую тобі, Паша, за супровід! І за твою молоду справжність. Ти пройшов увесь шлях справжнього бойового офіцера Морської піхоти України. Майже ціле твоє життя минуло на війні. А тепер ти помандрував далі… Туди, де ми колись обов'язково зустрінемося".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ