Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У власність Львова передали гуртожиток «Укрмонтажспецбуд», що на вул.Сосенка,30

Сьогодні, 16 грудня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради ухвалили рішення про передачу відомчого гуртожитку, що на вул. М. Сосенка, 30, у власність територіальної громади Львова.

Отож, виконком погодився з пропозицією Шевченківської районної адміністрації щодо передачі-приймання відомчого гуртожитка на вул. М.Сосенка,30від Української державної корпорації по виконанню монтажних і спеціальних будівельних робіт «Укрмонтажспецбуд».

Додамо, що це 5-поверховий сімейний гуртожиток збудований в 1963 році. Він 99-кімнатний, із загальною площею 2524,3 кв м, має блочну систему планування. Балансоутримувачем будинку до 2005 року було ВАТ «Промхімсантехмонтаж», після його ліквідації гуртожиток обслуговує ПП «Наша оселя».

«Керуючись ЗУ «Про передачу об’єктів права державної власності та комунальної власності» затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.08.2003 року № 1253, Шевченківська районна адміністрація вважає за можливе передати зазначений гуртожиток у власність територіальної громади Львова після виконання ремонтних робіт або виділення коштів на його ремонт»,– йдеться в інформаційній довідці прийнятого рішення. Водночас далі там йдеться про те, що ремонту потребують сходові клітки, м’яка покрівля, фасад будинку, дашки над під’їздами, внутрішньо будинкові інженерні мережі водопроводу, каналізації та центрального опалення. Також відсутня відмостка по периметру будинку. Відтак, орієнтовна вартість ремонтних робіт – 800 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ