Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Волновасі провели заходи для покращення безпекової ситуації

Як інформують у прес-центрі ООС, поліцейські зі складу ООС провели ряд оперативних заходів у Волновасі.
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС

Весь комплекс заходів був спрямований на подальше покращення безпекової обстановки, посилення захисту громадян, запобігання незаконному обігу зброї, наркотиків, а також недопущення можливих проявів тероризму.

Оперативно-профілактичні дії були проведені за наказом Командувача об’єднаних сил генерал-лейтенанта Володимира Кравченка.

У патрулюванні було задіяно понад 100 правоохоронців, серед яких працівники управління превентивної діяльності ГУ НП в Донецькій області, кінологічного центру, патрульної поліції, співробітники поліції Волноваської оперативної зони, додані підрозділи з інших областей та Національної гвардії України.

На маршрути виїхало 9 одиниць спецтехніки, працювали піші патрулі та мобільні блокпости.
У результаті проведення комплексу заходів було розкрито крадіжку особистого майна, виявлено 4 осіб, які імовірно причетні до незаконних збройних формувань, затримано особу, яка перебувала у розшуку, та задокументовано понад 10 правопорушень у сфері безпеки дорожнього руху.

Крім того, правоохоронці виявили 6 фактів неналежного поводження громадян з мисливською зброєю. За порушення вилучено 2 одиниці зброї та 1 мисливський ніж.
Також, інспектори ювенальної превенції перевірили 9 сімей і у двох з них виявили неналежне виконання батьківських обов’язків. Відносно батьків складено адміністративні протоколи.

Оперативний стан у Волноваському районі залишається контрольованим. Національна поліція разом із іншими силовиками ООС продовжують забезпечувати безпеку населення в штатному режимі.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, окупанти обстріляли українські позиції з мінометів, гранатометів і кулеметів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ