Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У винниківському військовому госпіталі вийшла з ладу система подачі кисню

Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
1/3
Увечері, 20 листопада, у Винниках виникла нештатна ситуація з киснем у обласному військовому госпіталі. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

"У Винниках нештатна ситуація з киснем у обласному військовому госпіталі. Попередньо, мова йде про вибух при заправці", - повідомив Садовий. 

В лікарню швидкої медичної допомоги з Винників перевезли 14 пацієнтів, 7 з них — в реанімацію.

Як зазначають у пресслужбі ДСНС Львівської області, 20 листопада о 23:26 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про вихід з ладу системи кисневого постачання в КНП ЛОР «Львівському обласному госпіталі інвалідів війни та репресованих ім. Юрія Липи» за адресою м. Винники, вул. Івасюка.

До місця події негайно виїхали рятувальники 61-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Винники та оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Львівській області.
Пожежно-рятувальним відділенням проводились роботи по забезпеченню освітлення місця ремонтних робіт та за допомогою гідравлічного обладнання надавалась допомога ремонтній бригаді ТОВ «Львівкисень» по пломбуванню кінцевиків пластини газофікатора кисневої станції.
До проведення робіт залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ