Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Яворівському районі вогнеборці врятували на пожежі життя чоловіка

21 травня о 17:09 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в сел. Немирів на вул. Равській Яворівського району. Пожежа виникла в квартирі на другому поверсі двоповерхового житлового будинку. Про це інформує Головне управління ДСНС України у Львівській області.

На місце події був направлений пожежний підрозділ сел. Немирів. Токсичний дим швидко наповнив помешкання, то ж рятувальники, працювали в спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору.

Як з'ясувалось, в квартирі перебував власник помешкання - чоловік 1957 року народження. Вогнеборці вивели чоловіка із задимленого приміщення на свіже повітря та передали працівникам медичної допомоги. Після огляду медиків, чоловік від госпіталізації відмовився.

Завдяки своєчасному залученню сил і засобів, вдалося оперативно ліквідувати пожежу та не допусти розповсюдження вогню. О 17:21 вогнеборці локалізували пожежу, та о 17:26 ліквідували в складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 2 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 4 чоловіка особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

Обставини та причини виникнення пожежі встановлюється.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ