Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У залі очікування львівського вокзалу у волинянки вкрали телефон

У Львові поліцейські затримали зловмисника, підозрюваного у крадіжці на залізничному вокзалі. Про це повідомили у поліції Львівської області.
Фото: Поліція Львівської області

10 червня о 13.00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від жительки Волинської області про те, що в залі очікування залізничного вокзалу на площі Двірцевій у Львові невідома особа викрала у неї мобільний телефон.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції, слідчі відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2, оперативники карного розшуку та співробітники Управління кримінального аналізу поліції Львівщини.

Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», правоохоронці оперативно встановили особу та місце знаходження зловмисника і затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 31-річний житель міста Турка Самбірського району.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ