Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Запоріжжі скоєно замах на колишнього високопосадовця МВС, – ЗМІ

Зранку 25 березня близько 06:35 у Запоріжжі сталася стрілянина. Про це повідомили у прес-службі місцевого управління Національної поліції.

Згідно з повідомленням, внаслідок стрілянини на перехресті вулиць Лєрмонтова та Набережної до лікарні доставлено 45-річного мешканця міста з вогнепальними пораненнями.

У поліції не назвали імені пораненого, однак місцеві видання «ДеПо. Запоріжжя» та «Громадське ТБ. Запоріжжя» написали, що мова йде про Миколу Кулітку – екс-начальника Управління по боротьбі з організованою злочинністю та Управління по боротьбі з економічною злочинністю ГУ МВС низки областей (зокрема він працював у Запорізькій та Закарпатській областях за часів міністра внутрішніх справ Юрія Луценка).

«Постраждалого із сімома кульовими пораненнями і одним колотим було доставлено до 5-ої міської лікарні. Наразі, за словами заступника головного лікаря Олега Великого, Микола Кулітка знаходиться в реанімації», – йдеться у повідомленні «Громадського». У публікації «ДеПо» йдеться про шість вогнепальних поранень, з них два у голову, які Кулітка отримав під час бігу.

На місце події прибула слідчо-оперативна группа поліції.

«Обставини отримання потерпілим поранень встановлюються. Попередня правова кваліфікація події – ч.1 ст. 15, ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Замах на вбивство)», – зазначили у прес-службі поліції.

Тиждень.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ