Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У жахливій ДТП на Київщині загинуло 5 молодих людей

Cьогодні, 23 липня, близько 04:50 на автодорозі поблизу с. Пшеничне Васильківського району неповнолітній водій не впорався з керуванням, з’їхав у кювет і зіткнувся з деревом. У машині перебувало 5 людей, усі загинули на місці. Про це повідомили у ГУ НП у Київській області.
ГУ НП у Київській області

Як встановили правоохронці, 17-річний хлопець на батьківському автомобілі «Opel Astra» не впорався з керуванням, з’їхав у кювет і зіткнувся з деревом. 

Неповнолітній керманич та четверо його пасажирів: троє хлопців - 16, 22 та 22 років і 17-річна дівчина від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці події. Всі місцеві жителі.

Наразі тривають слідчі дії. Призначені експертизи, за результатами яких буде встановлено всі обставини і причини смертельної ДТП.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ