Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Жовкві горів житловий будинок

9 січня о 01:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Жовква на вул. Срібна, 31 Львівського району. Пожежа виникла в дерев’яному житловому будинку, розміром 10×10 м. Про це інформує пресслужба ГУ ДСНС у Львівській області.

До місця події були направлені вогнеборці 17-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Жовква та місцевої пожежної команди с. Куликів.

На момент прибуття рятувальників до місця виклику з-під даху будинку вибивався дим. Через сильне задимленням вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору.

Існувала загроза перекидання вогню на поруч розміщені сусідні житлові будинки. Однак, завдяки злагодженим та професійним діям рятувальників, вдалось оперативно локалізувати пожежу і тим самим не допустити подальшого розповсюдження вогню.

Пожежу вдалось локалізувати о 01:14 та ліквідувати 01:33 в складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено перекриття на площі 20 кв.м. Також пошкоджено покриття на площі 100 кв.м та перекриття на площі 80 кв.м, стіни на площі 6 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 6 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Внаслідок події ніхто не постраждав. Обставини та причина виникнення пожежі встановлюють правоохоронні органи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ