Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Жовкві відбудуться змагання обласного фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

24-25 березня 2018 року у місті Жовква відбудуться змагання львівського обласного фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я»за програмою ХХVІІспортивних Ігор Львівщини та ІVСпортивних ігор серед людей з інвалідністю.

Змагання провадяться управліннямфізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації,Львівським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», регіональним центром «Інваспорт», відділенням НОК України у Львівській області за активного сприяння Жовківської райдержадміністрації.

Головний суддя змагань: Василь Скіряк (м. Жовква).

Загалом змагання спортивних сімей у межах Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я» відбуваються трьома етапами:

І етап – на місцевому рівні (у містах, районах та ОТГ Львівщини);

ІІ етап – змагання серед переможців І етапу на першість Львівської області (фінал Львівського обласного фестивалю);

ІІІ етап – Всеукраїнський фінал.

Участь у змаганнях від кожної команди беруть 3 сім’ї (3 особи: дитина, мати, батько в кожній сім’ї), з яких одна сім’я виконує всі комплексні естафети, в т.ч. естафети на воді, друга виконує 5 комплексних естафет лише у спортзалі, а також одна сім’я з дитиною з ураженням опорно-рухового апарату, котра бере участь у трьох адаптованих естафетах.

Змагання відбудуться на спортивній базі Жовківської ДЮСШ (вул. Воїнів УПА, 22).У програмі змагань – різноманітні естафети за участю членів всієї сім’ї.

Урочисте відкриття змагань відбудеться 24 березня 2018 року об 11.30 год.

Варто зауважити, що переможець обласних змагань у Жовкві отримає право представляти Львівщину у всеукраїнському фіналі національних змагань «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ