Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У жовтні відбудуться "Тижні Німеччини у Луцьку 2020". Програма

У Луцьку з 5 по 23 жовтня цього року проводитимуться Тижні Німеччини. Про це повідомили 29 вересня Гал-інфо в Департаменті культури Луцької міської ради.

Заходи відбуватимуться у рамках грантового проєкту Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні ʺТижні Німеччини в Луцьку 2020: ʺОб’єднані в Європі – 30 років Німецької єдностіʺ.

Проєкт впроваджуватиметься департаментом культури Луцької міської ради спільно з лекторатом ДААД Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки та громадською організацією ʺТовариство німців Волиніʺ.

Головною метою проєкту є популяризація європейських цінностей, укріплення співробітництва з німецькими партнерами, популяризація ідеї українсько-німецького єднання.

У рамках Німецьких Тижнів передбачені наступні заходи: бінаціональна фотовиставка ʺВільна Європаʺ, виставки творів німецьких художників України, документів та фотографій, конкурс-виставка дитячих художніх робіт, майстер-клас ʺТрадиційна німецька вишивкаʺ, інструментальний музичний флешмоб, фотоквест та інші.

Враховуючи ситуацію з поширенням COVID-19, основна частина запланованих заходів відбуватимуться у форматі онлайн.

Запрошуємо долучатися до заходів в рамках Тижнів Німеччини в Луцьку. Детальніше тут, на Інтернет ресурсах партнерів проєкту та у соціальних мережах.

Переможці та учасники заходів отримають призи!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ