Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Золочівському районі легковик зіткнувся з автобусом

Сьогодні, 19 серпня, на автодорозі Львів-Тернопіль, зокрема біля села Підгородне (Золочівського району на Львівщині), сталася ДТП за участю легкового авто марки “Mercedes-Benz” та автобуса, повідомило видання "Золочів.нет".

Водія легкового авто поліцейські перевірили на вміст алкоголю. Драгер показав 2,60 проміле.

Як розповіли “Золочів.нет” пасажири автобуса, вони їхали автобусом “Херсон – Варшава” і виїхала іномарка та почала рухатися в сторону автобуса, водій автобуса зрозумів, що зіткнення буде і почав викручувати кермо. Також хлопці розповідають, що одній із пасажирок автобуса наклали шину і забрали у лікарню.

Як повідомив, “Золочів.нет” заступник начальника слідчого відділу Золочівського відділу поліції майор Юрій Яворський, внаслідок ДТП є потерпілі із Мерседеса та із автобуса, яких ушпиталили у Золочівську центральну районну лікарню. По обставинах ДТП проводять огляд місця події для встановлення причин.

“Я водій даного автобуса, їхав у напрямку Львова. З другорядної дороги виїхав водій Мерседеса, який не дав мені перевагу в русі. Водій був п’яний, ну в нетверезому стані – 2,6 проміле. Це все є зафіксовано на Драгер, не знаю, водія забрали у швидку. ” – розповів водій автобуса, пан Тарас.

"Золочів.нет"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ