Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Золотому-4 з'явилася поліція та інші представники органів влади – ООС

У Золотому-4, яке наприкінці червня українські військові взяли під повний контроль, з'явився дільничний інспектор поліції та інші представники органів влади. Про це повідомляє в неділю прес-центр Операції об'єднаних сил.

Там зазначили, що до 2 липня у Золотому-4 ніколи не було присутності представників Нацполіції, що було пов'язано з невідповідними умовами безпеки.

Крім того, раніше не всі мешканці населеного пункту мали можливість переміщатися на підконтрольну територію у зв’язку з бойовою обстановкою в цьому районі.

"Після завершення взяття під повний контроль території навколо населеного пункту Золоте-4 воєнні загрози були усуненні та безпека місцевих мешканців була покращена. Наразі всі без винятку жителі Золотого-4 мають право та можливість переміщуватися на підконтрольну урядові територію у зручний для них час (роботу КПВВ змінено)", - йдеться в повідомленні.

У прес-центрі ООС зазначили, що робота із покращення тактичного положення навколо Золоте-4 велась ще за часів перебування інших військових частин в період проведення АТО.

"Сьогоднішні захисники завершили покращення тактичного положення, створили інші опорні пункти та повністю прибрали небезпеку дій диверсійно-розвідувальних груп противника", - пояснили там.

Об'єднані сили також підкреслили, що не порушують Мінських домовленостей під час покращення тактичного положення на тому чи іншому напрямку.

3 липня стало відомо, що на Луганщині військовослужбовці Об'єднаних сил утворили нові опорні пункти біля Золотого-4, яке українські бійці взяли під контроль наприкінці червня.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ