Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У зоні проведення ООС зафіксовано один обстріл

Як інформують у прес-центрі ООС, сьогодні збройні формування Російської Федерації один раз відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил.

Для обстрілу наших підрозділів поблизу селища Пісків противник застосував автоматичні станкові гранатомети. Ефективно використовуючи чергові вогневі засоби, українські військовослужбовці оперативно припинили злочинну активність загарбників.

Втрат серед наших захисників внаслідок ворожих обстрілів немає.

Підрозділи Об’єднаних сил продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню та готові до реагування на можливі загрози з будь-яких напрямків.

На ділянках розведення №1, №2 та №3 ситуація залишається стабільною. Режим "ТИША" дотримується.

В районі проведення операції вживаються усі необхідні заходи щодо недопущення занесення і поширення коронавірусної інфекції у військові колективи Об’єднаних сил. Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.

ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ

15 квітня збройні формування Російської Федерації три рази порушили режим припинення вогню. Противник відкривав вогонь по позиціях Об’єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Факти ворожого вогню було зафіксовано неподалік населених пунктів Водяне, Кримське та Попасна.

За даними розвідки, вчора наші підрозділи, що вели оборонні дії, поранили двох російських найманців.

За минулу добу представниками Національної поліції України зі складу Об'єднаних сил розкрито серед цивільного населення 9 крадіжок, 3 шахрайства, 1 факт незаконного обігу зброї та 12 фактів незаконного зберігання наркотичних речовин. Також виявлено 50 адміністративних правопорушень.

Лінію зіткнення через контрольні пункти в'їзду-виїзду громадяни не перетинали.

Підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов припинення вогню та перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які підступні та провокаційні дії противника.

Слава Україні!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ