Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У зоні проведення ООС загинув випускник академії сухопутних військ

Як повідомив 1 квітня на своїй сторінці у Facebook начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук, загинув ще один український воїн – випускник Національної академії сухопутних військ лейтенант Олександр Маланчук.
Олександр Маланчук

"Олександр закінчив наш академію сухопутних війсь у Львові минулого року за спеціалізацією “Управління діями механізованих підрозділів”. Він був старанним у навчанні, дисциплінованим та товариським курсантом, активно займався спортом, неодноразово успішно представляв Академію на спортивних змаганнях.

Після закінчення навчання проходив службу на посаді командира гірсько-штурмового взводу 10 окремої гірсько-штурмової бригади. Вчора, під час підступного ворожого обстрілу в зоні проведення Операції Об’єднаних сил, виконуючи військовий обов’язок, 21-річний лейтенант Олександр Маланчук загинув", - йдеться у повідомленні.

Павло Ткачук зазначає, що пам'ять про лейтенанта Олександра Маланчука завжди житиме в наших серцях. А його відданість Батьківщині та українському народові буде прикладом для всіх офіцерів та вихованців Національної академії.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо30 березня від ворожої кулі загинув сержант Володимир Мовчанюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ