Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У зруйнованому Маріуполі росіяни готують "парад" на 9 травня, - розвідка

До зруйнованого Маріуполя прибув перший заступник глави адміністрації президента росії, відповідальний за питання внутрішньої політики рф, Сергій Кирієнко. Відомо, що віднедавна саме він став новим кремлівським куратором питань щодо ОРДЛО.

Про це інформує пресслужба ГУР МО України.

Основне завдання путінського чиновника – підготовка "урочистих заходів" 9 травня. Відомо, що рашисти відмовляються від проведення "свята" в окупованому Донецьку, зокрема й від імітації "військового параду". Наразі в ОРДЛО немає підготовчих робіт з цих питань.

Тож Маріуполь, за планами рашистів, має стати центром "урочистостей". З цією метою в місті терміново прибирають центральні вулиці від завалів, тіл вбитих та нерозірваних російських боєприпасів.

Триває широкомасштабна пропагандистська кампанія, під час якої росіянам демонструватимуть сюжети про "радість" місцевих жителів від зустрічі з окупантами. Для підготовки відповідних матеріалів Маріуполь відвідував рашистський пропагандист Володимир Соловйов та очільник окупаційної адміністрації Донецька Денис Пушилін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ