Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Учасниці соцпроєкту «Міс Львів» організували для вимушених переселенців вертеп та подарунки

Учасниці соцпроєкту «Міс Львів», які наприкінці січня змагатимуться за корону головної красуні Львова, організували для вимушених переселенців на Різдвяні свята вертеп та подарунки.

Місія благодійного заходу «Колядуємо разом» - познайомити переселенців (дітей та дорослих) з галицькими традиціями святкування народження Христа, підтримати їх, аби вони відчували себе тут єдиною родиною, подарувати їм позитивні емоції та радість свят. 

Засновниця соцпроєкту «Міс Львів» Валерія Никифорець повідомила, що красуні відвідали притулок на Левандівці та місце поселення ВПО на вулиці Шевченка. «Завітали з гостинцями та іншими потрібними речами у два заклади Львова, - продовжує розмову Валерія. - Для діток - іграшки, канцтовари, солодощі. Запитували, що ще їм вкрай потрібно. В діток був запит на теплі речі, засоби гігієни… Потішили ВПО вертепом. Як і у всіх інших волонтерів та благодійників, які допомагають фронту, наш вертеп теж мав Ірода, який був схожим  на путіна. Я зіграла роль жида, а роль моєї дружини зіграла володарка титулу «Міс Львів-2010» Наталія Дунич. Гарно провели час з дітками. Пишуть нам, запитують, коли знову приїдемо до них. На наступні святкові вихідні хочемо знову навідатися  до діток». 

Валерія каже, що святковий настрій дітей ВПО переплітався з чуйними емоціями учасниць вертепу. Красуні  з сумом слухали про знищені на сході міста і те, як прості люди з малими дітьми рятувалися від бомб, касетних снарядів… Діти та дорослі щиро дякували за теплий прийом у Львові. Це місто стало їхнім рідним домом. 150 діток ВПО отримали подарунки від партнерів соцпроєкту «Міс Львів».

Цьогоріч «Міс Львів-2023» оберуть, зокрема  завдяки активностям у соціальних проєктах. Краща з кращих львів’янок представить місто на конкурсі краси «Міс України 2023» та «Міс світу 2023». 

18 січня у Львові відбудеться церемонія передачі корони переможниці «Міс Львів», подія матиме онлайн-трансляцію. 

«На конкурсі «Міс світу» Україну має презентувати соціально  активно дівчина з патріотичною громадською позицією, яка стане рупором на міжнародній арені - розповість світу правду про військові злочини рф», - підсумувала Валерія Никифорець.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ