Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Україна - Сербія на "Арена Львів": рай для спекулянтів

Попри значний ажіотаж та відсутність квитків на футбольний матч між збірними України та Сербії на "Арені Львів" журналісти Гал-інфо знайшли можливість придбати квитки в необмежених кількостях.

Як з'ясували журналісти Гал-інфо, квитки без жодних проблем можна придбати поблизу квиткових кас у перекупників.

При наявності необхідної кількості грошових знаків, вам запропонують квитки в будь який сектор, та будь яку необхідну кількість.

stadion.lviv.ua

Вартість квитків стартує від 2500 гривень, за квиток, але "касири" запропонують систему знижок, якщо вам потрібно більше чим один квиток.

Також величезна кількість квитків доступна в на сайті "сервіс оголошень № 1 в Україні" OLX.

Зазначимо, як анонсували в Українській асоціації футболу, квитки на матчі збірної України які пройдуть у Львові на "Арена Львів" були доступні в продажу через сайт ticketsbox.com, в касах стадіону продаж квитків не передбачено.

З 1 квітня 2019 у вболівальників була можливість придбати квитки окремо на кожен матч, а також абонемент на 2 матчі зі знижкою 20%.

УМОВИ ПРОДАЖУ:

• Одна людина може придбати не більше 4-х абонементів / квитків.

• Для придбання квитків / абонементів необхідно ввести: ПІБ, ІПН, серію і номер паспорта, номер мобільного телефону, електронна адреса, дату народження і місце проживання всіх осіб, на яких купуються квитки.

• Після здійснення процедури оплати на електронну адресу замовника надійдуть всі іменні електронні квитки для кожної людини окремо.

• Квитки обміну та поверненню не підлягають.

Таким чином можна поставити питання, звідки у перекупників квитки на ці матчі, і чи не буде проходити матч при напівпорожніх трибунах? А також як потраплять відвідувачі на стадіон з іменними квитками іншої особи?

Як зазначили в Патрульній поліції Львівщини, запобігання спекуляції квитками поблизу "Арена Львів" не відноситься до компетенції патрульної поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ