Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Україна формує іноземний легіон оборони

Зареєструвавшись на сайті https://fightforua.org/ громадяни з різних держав можуть приєднатися до Інтернаціонального легіону оборони України. Про це повідомили в пресслужбі Львівської обласної ради.

Новостворена інформаційна платформа містить покрокову інструкцію для іноземних добровольців, які хочуть стати членами інтернаціонального легіону оборони України.

«Україна закликає іноземних громадян приєднатися до боротьби за мир і демократію в Європі», - йдеться на сайті.

Для прибуття в Україну та  добровільної участі у війні з російськими загарбниками, іноземцям необхідно виконати сім основних кроків,  вказаних на сайті.

А саме: звернутися до Посольства України у своїй державі, підготувати необхідні документи,  заповнити на сайті аплікаційну форму, пройти інтерв'ю в дипломатичній установі, отримати інформацію щодо майбутньої подорожі в Україну, та вирушити за визначеним маршрутом.

Кожен  легіонер, який таким чином прибуде в Україну, підпише контракт та буде залученим до боротьби у складі інтернаціонального легіону Збройних Сил України.

Нагадаємо, Указом Президента Володимира Зеленського з 1 березня 2022 року був запроваджений безвізовий режим в’їзду в Україну для громадян іноземних держав, які бажають вступити до Інтернаціонального легіону оборони України, крім громадян держави-агресора.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ