Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Україна наближається до знакової битви - Буданов

Очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що Україна наближається до знакової битви у новітній історії.
Кирило Буданов

Вона розпочнеться навесні, повідомив Буданов розповів в інтерв'ю РБК-Україна.

На питання журналіста чи досі погоджується він з власним твердженням, що цієї весни буде вирішальна битва перед закінченням війни він твердо погодився. 

"Подобається це чи не подобається, але ми підходимо до знакової битви для новітньої історії України. Це факт, усі це розуміють. Коли вона почнеться, це є таємницею. Але всі розуміють, що ми до цього наближаємось.

Щодо обсягів та темпів постачання – звичайно, що хотілося б інтенсифікувати та збільшити ці обсяги. Це абсолютно зрозуміло, виходячи з цих умов, в яких ми знаходимося. Але будемо виходити з того, що маємо", - сказав голова розвідки. 

Буданову нагадали, що раніше МЗС закликало всіляко протидіяти наративу про "вирішальність" майбутнього наступу. Очільник ГУР відповів, що "доля України – в руках самої України".

На його думку, союзники не сповільнятимуть темпи постачання військової допомоги, навіть якщо Україна досягне "обмежених успіхів".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ