Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Україна перемогла Боснію і Герцеговину та вийшла у плей-оф чемпіонату світу-2022

У вівторок, 16 листопада, у місті Зеніца на стадіоні "Біліно Поле" відбувся поєдинок завершального туру відбору на ЧС-2022 Україною та Боснією і Герцеговиною.

Про це інформує УНН.

У порівнянні з товариським матчем проти Болгарії, в.о. тренера збірної України вніс у склад команди одразу кілька змін. У захист повернувся Ілля Забарний, а ось на фланзі атаки замість Олександра Зубкова вийшов Віктор Циганков.

У першій половині українці мали перевагу у володінні м'ячем та за кількістю ударів, але рахунок був нульовим.

На 57 хвилині проникаюча передача Маліновського призвела до небезпеки біля воріт господарів, але під удар Яремчука простелився у підкат захисник боснійців. Вже у наступному моменті простріл від Віктора Циганкова з лівого флангу призвів до того, що Олександр Зінченко розписався у порожніх воротах опонентів – 0:1.

На 77 хвилині Бущан оформив ефектний сейв після удару бісіклетою від суперника. Через хвилину Артем Довбик реалізував вихід із воротарем та встановив остаточний результат на табло – 0:2.

Українська збірна продовжить боротьбу за путівку на ЧС-2022 у стикових матчах, адже набрала 12 очок у групі D проти 11 у Фінляндії (програли французам 0:2). Жеребкування стикових ігор відбудеться 26 листопада у Цюріху. Переможцем групи стала Франція, яка гарантувала собі вихід на чемпіонат світу ще за тур до кінця.

  • Франція - 18 очок (8 матчів), 18:3
  • Україна - 12 очок (8), 11:8
  • Фінляндія - 11 очок (8), 10:10
  • Боснія та Герцеговина - 7 очок (8), 9:12
  • Казахстан - 3 очки (8), 5:20
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ