Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Україна перемогла Хорватію на старті молодіжного Євро-2023 з футболу

"Синьо-жовті" очолили групу завдяки голам Кащука та Сікана.
Фото: Оксана Васильєва

Збірна України з перемоги стартувала на молодіжному чемпіонаті Європи з футболу. З рахунком 2:0 команда Руслана Ротаня обіграла однолітків з Хорватії, - передає Суспільне спорт.

"Синьо-жовті" в матчі з хорватами мали визначити першого проміжного лідера в групі В. Інший матч ігрового дня — між Іспанією та Румунією — мав стартувати на кілька годин пізніше — о 21:45 за київьким часом.

До української "молодіжки" напередодні доєдналися чотири футболісти національної збірної: вінгер Михайло Мудрик, хавбек Георгій Судаков, форвард Владислав Ванат і Анатолій Трубін, що єдиний з четвірки розпочав зустріч з перших хвилин.

Як пройшов матч

  • На 19-й хвилині Олексій Кащук забив перший гол України на турнірі. Вінгер азербайджанського "Сабаха" здійснив сольний прохід до центру карної зони та впевнено пробив повз голкіпера — 1:0!

  • Другий м'яч Україна організувала майже одразу після перерви. Данило Сікан переграв захисника на лінії воротарського майданчика та прицільно пробив головою.
  • Після години гри Хорватія мала гострий шанс відіграти один м'яч. Але Лука Стойкович поцілив у поперечину воріт Трубіна.
  • Натомість в України була нагода збільшити різницю до розгромної. Олександр Назаренко за п'ять хвилин до закінчення основного часу небезпечно пробив — м'яч пройшов поруч зі стійкою.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ