Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Україна прийме Сербію у Харкові

УЄФА офіційно підтвердила, що 15 листопада в Харкові буде проведено матч Україна - Сербія. Крім того, прийшло повідомлення від збірної Сербії про свою готовність зіграти зі збірною України в Харкові. Про це повідомив президент Федерації футболу України Андрій Павелко.

13 жовтня він разом з керівником Харківської області Юлією Світличної відвідав стадіон «Металіст» і відзначив, що поле стадіону відповідає всім вимогам УЄФА.

 «Ми переконалися, наскільки прекрасний стадіон. Це одна з найкращих арен країни: і поле, і газон в ідеальному стані », - сказав президент ФФУ.

 Керівник області зазначила, що регіон зробив все можливе для повернення міжнародних матчів. Зокрема в Харкові зберегли можливості стадіону проводити такого рівня матчі, що підтверджено сертифікатом УЄФА.

 «Ми докладемо максимум зусиль, щоб збірна України відчувала себе тут як вдома, - зазначив Андрій Павелко. - Рівно через місяць все харківські вболівальники зможуть прийти подивитися на відкрите тренування нашої збірної на стадіоні «Металіст». Ця гра дасть можливість в подальшому приймати матчі європейських кубків в Харкові будь-яким українським командам, які виявлять бажання грати на цьому стадіоні».

http://old.kharkivoda.gov.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ