Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Україна співпрацюватиме із Кувейтом у сфері культури та мистецтва

Уряд на своєму засіданні 31 жовтня схвалив підписання Угоди про співробітництво у сфері культури та мистецтва між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Кувейт. Про це проінформували у прес-службі Державного комітету телебачення і радіомовлення України.

Проект розпорядження було розроблено  Міністерством культури України на виконання  Плану заходів з реалізації домовленостей, досягнутих у ході державного візиту Президента України Петра Порошенка до Держави Кувейт 18-19 березня 2018 року.

Угода сприятиме подальшому розвитку та зміцненню дружніх відносин між Україною та Державою Кувейт, поглибленню українсько-кувейтського культурного співробітництва, активізації культурного діалогу між країнами, популяризації культури обох країн та створить підґрунтя для обміну досвідом у сфері культури і мистецтва між двома країнами.

Відповідно до Угоди сторони сприятимуть встановленню прямих контактів між експертами у сферах літератури, мистецтва, кіно, музейної справи, бібліотечної справи, театру та інших культурних сферах. А також заохочуватимуть обмін візитами музичних, хореографічних та фольклорних колективів та виконавців між двома державами, обмін експертами та спеціалістами.

Підписання Угоди планується під час четвертого засідання  Міжурядової українсько-кувейтської комісії з питань економічного, технічного та торговельного співробітництва, проведення якого заплановано 6-8 листопада 2018 року в   м.Ель-Кувейт (Держава Кувейт).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ