Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Українець намагався ввезти з Польщі понад 200 вживаних телефонів

На кордоні з Польщею правоохоронці попередили приховане перевезення психотропних таблеток та понад 200 мобільних телефонів та планшетів. Про це повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Вчора, 24 травня, в пункті пропуску для автомобільного сполучення "Шегині", в автомобілі 46-річного громадянина Польщі, який в'їжджав в Україну, прикордонники знайшли психотропні таблетки. В салоні автівки перевозились таблетки "KLONAZEPAMUM", у кількості 23 штуки, які містять психотропну речовину. Нагадаємо, що перевезення через кордон наркотичних, психотропних речовин та прекурсорів здійснюється лише у визначеному законом порядку, а сам перелік засобів передбачено постановою КМУ №770 від 06.05.2000 року. Відповідно таблетки були вилучені представниками Національної поліції які невдовзі прибули до місця пригоди.

Через деякий час, в цьому ж пункті пропуску, під час оформлення і перевірки мікроавтобусу марки Мерседес, яким в'їжджав в Україну 22-річний мешканець Вінниччини, спільна прикордонно-митна оглядова група знайшла чималу кількість не задекларованих комунікаційних засобів. В салоні автомобіля, серед особистих речей було знайдено 219 одиниць мобільних телефонів та 10 одиниць планшетів марок Apple, Asus, BlackBerry та ін., які були у використанні. Пристрої вилучили представники митниці ДФС України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ