Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Українець віз 500 пачок сигарет у паливному баку

Майже 500 пачок сигарет громадянин України намагався провезти у паливному баку автомобіля. Про це повідомили в ГУ ДФС у Львівській області.

Учора, 23 вересня, громадянин України, 28-річний мешканець Львівщини, прямував у приватну поїздку до Республіки Польщі через митний пост «Краковець-Корчова» автомобілем «WV PASSAT» смугою руху «зелений коридор».

Під час візуального огляду транспортного засобу у працівників митниці виникла підозра щодо наявності в ньому товарів, які переміщуються з приховуванням від митного контролю. Автомобіль було скеровано до боксу поглибленого огляду. Там, з використанням технічних засобів митного контролю, було виявлено 470 пачок  сигарет з фільтром білоруського  виробництва, без акцизних марок. Прихований товар містився у створеній кустарним способом порожнині  паливного  баку автомобіля.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил за ознаками ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. Автомобіль 1996 р.в. та сигарети вилучено. Їх вартість буде встановлено додатково. Справу скерують до суду.

Важливо, що цього громадянина упродовж останніх років уже двічі притягували  до адміністративної відповідальності за аналогічне правопорушення. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ