Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Українська тенісна спільнота підтримала Ольгу Харлан

Відомі представники українського тенісу публічно засвідчили свою підтримку Ользі Харлан, яку Міжнародна федерація фехтування дискваліфікувала на чемпіонаті світу у Мілані.

Репости новин у соцмережах зробили Сергій Стаховський, Катаріна Завацька та Людмила Кіченок, пише Укрінформ. 

Олександр Долгополов одним із перших написав, що «гра в жертву» представників країн-агресорів «є наслідком імпотентності спортивної влади та неспортивних інституцій. Мало того, що вони мовчки насолоджуються західним життям і цінностями, так ще й намагаються завдати шкоди українцям у будь-який спосіб на особистому рівні».

Еліна Світоліна встигла засудити інцидент під час свого виступу для Atlantic Council у Вашингтоні, підкресливши, що російські спортсмени вдаються до провокацій.

«Пробили дно», - прокоментувала новину Марта Костюк і підтримала фехтувальницю «сердечком».

Даяна Ястремська теж підбадьорила Харлан своїми емодзі. «Не тиснути руки з росіянами та білорусами - це наша позиція. Це має бути зрозумілим, і ставитися до цього потрібно з повагою», - написала Даяна.

«Я підтримую Ольгу Харлан. Будь ласка, ставтеся з повагою до нашого рішення! Є чітка причина, чому ми не тиснемо руки представникам країн-агресорів, яка не потребує пояснення! Слава Україні!», - написала Леся Цуренко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ