Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Українська збірна з паратриатлону на шляху до Токіо 2020

1/2
На минулих вихідних, італійське місто Мілан приймав етап World Paratriathlon Series (WPS). Це був перший захід Світової серії змагань з паратриталону 2019 року та перша гонка для італійського міста в якості приймаючої сторони.

Старт для українських спортсменів відбувся 27 квітня по обіді. Історичне озеро Ідроскало стало центром плавання на дистанції 750 м, потім велоетоп довжиною 19,5 км та 5 км бігу пройшли в три кола по доріжкам вздовж озера.

Українська збірна показала непогані та конкурентоспроможні результати під час змагань. Учасниця Паралімпійських ігор 2016 Аліса Колпакчи (PTS5 Women) посіла 4 місце у своїй категорії. Інший учасник, Заслужений майстер спорту України - Василь Закревський (PTVI Men) показав 3те плавання у загальному заліку, потужне вело, але спекотне міланське сонце не сприяло, щоб показати гарний біг і далася в знаки травма, тому  спортсмен посів 5 позицію у своїй групі. Варто відзначити учасницю та призерку багатьох кубків Світу - Віту Олексюк (PTVI Women), яка у Мілані виступала разом з гайдом Олександрою Грішиною, хоча Віта зайняла 6у сходинку у заліку, але прогрес спортсменки порівняно з минулорічними виступами значно помітний.

«Це був не найкращій виступ збірної України з паратриатлону та не простий старт для команди. Аналізуючи виступ збірною не все вдалося як треба.

Ми продовжуємо працювати та зробимо все необхідне для досягнення головної мети сезону – відбір на Паралімпійські ігри у Токіо 2020. А жорстка конкуренція та сильні суперники завжди мотивують працювати ще більше!», – відзначив головний тренер збірною команди з паратриатлону Роман Король.

А вже незабаром, 18 травня, відбудеться наступний етап серії WPS у Японії у місті Йокогама, де збірна України з паратритаону продовжить боротьбу за світову першість.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ