Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Українська жіноча команда перемогла на змаганнях зі стрільби у Польщі

Жіноча команда Львівського університету внутрішніх справ здобула перемогу на міжнародних змаганнях зі стрілецької зброї "Лупківські стрільби 2017", які відбувались у Польщі. Про це інформує IPress.ua.

Змагання, участь в яких брали працівники правоохоронних служб, проходили з 12 по 14 червня на базі стрілецького комплексу виправно-трудової колонії смт. Лупків у Польщі.

За підсумками змагань жіноча команда Львівського університету ВС посіла І місце, - йдеться у повідомленні на сайті університету.

До команди увійшли доцент кафедри тактико-спеціальної підготовки Марія Московчук, доцент кафедри адміністративного права та адміністративного процесу Наталія Дідик та доцент кафедри кримінального процесу Анна-Марія Ангенелюк.

В особистому заліку перше місце здобула Марія Московчук, а 3 місце виборола Наталія Дідик. 

Чоловіча команда посіла 2 місце, випередивши у стрілецьких випробуваннях команди спецпідрозділів різних країн з антитерористичної діяльності.

У змаганнях взяли участь 25 команд, що представляли різні правоохоронні підрозділи з чотирьох країн: Польща, Угорщина, Словаччина та Україна.

 IPress.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ