Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Українські лучниці завершили виступ на Олімпіаді 2020

фото - пресслужба НОК
фото - пресслужба НОК
фото - пресслужба НОК
фото - пресслужба НОК
фото - пресслужба НОК
фото - пресслужба НОК
фото - пресслужба НОК
фото - пресслужба НОК
1/4
Сьогодні, 25 липня, в Токіо (Японія) тривають змагання зі стрільби з лука серед жіночих команд. Збірна України з львів'янкою Веронікою Марченко, буковинкою Лідією Січеніковою та херсонкою Анастасією Павловою, посівши 11-е місце в кваліфікації з 12-ти команд, сьогодні на стадії 1/8 фіналу зустрілася з командою ОКР.

Про це інформує пресслужба НОК Львівської області.

На жаль, наші дівчата поступилися з рахунком 2:6 і завершили виступ у командному турнірі. До слова, команда ОКР вийшла у фінал, в якому сьогодні позмагається за золоті медалі з кореянками.

"Не до кінця зібралися напевно, недопрацювали кожна над своїм вистрілом, - пояснила причину поразки Вероніка Марченко. - І, можливо, трошки забракло впевненості. Також перенесення Олімпіади, думаю, всім пішло в мінус. Тому що тренування були в різних умовах, в складних умовах. Не до кінця ми виконували ті стандарти, які потрібно було нам в стрільбі з лука на тренуваннях. Мало було змагань. Ми не бачили суперників і цього року трошки більший страх був. Вже відвикли одна від одної і тому зустрічатися з опонентами дуже важко стало.

27 липня Вероніка стартує в особистій першості - в 1/32 фіналу зустрінеться з представницею Тайваню Чін-Їнг Лей.

"Стараюся не дивитися з ким я стріляю, щоб мені спалося трошки спокійніше, - зауважила Вероніка. - Будемо працювати головне над собою, а суперник - то вже таке".

Нагадаємо, днями в кваліфікації особистих змагань лучниця зі Львова стала 35-ю серед 64 учасниць і це був найкращий результат серед українок.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ