Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Українські вболівальники проведуть у Марселі багатотисячний марш

Українські вболівальники сьогодні, 21 червня, в Марселі пройдуть колоною від причалу Quai des Belges до стадіону «Велодром», на якому наша збірна проведе свій останній матч на Євро-2012 проти збірної Польщі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив відомий шоумен та офіційний амбасадор збірної Сергій Притула.

За словами Притули, матч Україна-Польща мають намір відвідати близько 9 тис. українських вболівальників, то ж він запропонував їм вирушити на стадіон разом.

Спершу, каже він, французька поліція не надто схвалювала ідею масового заходу, але згодом все ж дозволила марш: «Французька поліція до останнього моменту не була в захваті від перспективи «українського маршу» в Марселі. Проте, наша сторона наполягала на тому, що таким чином, тримаючись купи, ми зможемо убезпечити себе від агресивно налаштованих польських хулзів (а там тільки «Легії» приїхало чоловік 150). Таким чином домовились про збільшення поліцейського супроводу для наших вболівальників».

Притула запевнив, що українські фани провели перемовини з польськими колегами і домовились, що їхні «хулзи» не чіпатимуть українців якщо ті самі не чинитимуть провокацій. Також він порадив українцям і самим не піддавалися на провокації агресивно налаштованих поляків.

«Тримайтесь купи і не підтримуйте провокаторів (з України теж приїхало трохи хлопців, які мають на меті «розім’ятись» на поляках)», - застеріг амбасадор збірної.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ