Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Українські військові розповіли про ситуацію на Луганському напрямку

Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
1/5
Як інформують у прес-центрі ООС, обстановка на Луганському напрямку, поблизу передових позицій українських захисників, до цього часу залишається напруженою, але армійці стримують ворога та у будь-який момент готові дати гідну відсіч.

- У більшості випадків противник веде вогонь в темну пору доби, хоча останнім часом почастішали випадки застосування зброї і вдень. Водночас активізувались і снайпери поблизу наших позицій, тому пересуваємось ми дуже обережно. Дуже часто чути з боку ворога пересування техніки в населеному пункті поблизу нас. Вони обладнали свої позиції в селі, використовуючи тим самим місцевих мешканців в якості заручників. Знають, що стріляти в той бік не будемо, - розповів військовослужбовець Ростислав.

Російські окупанти використовують на лише стрілецьке, але і важке озброєння на деяких ділянках місцевості.
- Останнім часом ворожі обстріли ведуться практично безперервно. Окупанти використовують міномети важких калібрів, а також гранатомети різних систем і стрілецьку зброю. В більшості випадків від цього страждає місцеве населення. В деякі населені пункти допуск мирного населення дещо обмежений задля їхньої ж безпеки, але ми надаємо їм усіляку допомогу, - зазначив військовослужбовець Олександр.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, окупанти вдосконалюють тактику ведення війни з-за спини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ