Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Українські військові закріплюються на досягнутих рубежах в Андріївці

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Бахмутському та Мелітопольському напрямках. Про це повідомляють у пресслужбі Генштабу ЗСУ.

Українські воїни ведуть наступальні дії південніше міста Бахмут, мали частковий успіх в районі Кліщіївки. В ході штурмових дій оволоділи Андріївкою Донецької області, завдають ворогу значних втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах.

На Мелітопольському напрямку Сили оборони продовжують наступальну операцію, в районі Вербового Запорізької області завдають окупаційним військам значних втрат в живій силі та техніці.

Водночас наші захисники стримують наступ російських військ на Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Противник вів безуспішні наступальні дії в районі Ласточкиного та Авдіївки Донецької області, де протягом минулої доби здійснив близько 10 невдалих спроб витіснити наші підрозділи із займаних позицій. Крім того, всі атаки ворога в районі Мар’їнки Донецької області були відбиті. Окупанти зазнали тут значних втрат у живій силі та техніці.

Сили оборони України продовжують стримувати наступ російських військ на Бахмутському напрямку. Противник вів безуспішні наступальні дії в районі Богданівки.

Маляр прокоментувала свою дезінформацію щодо звільнення Андріївки

Нагадаємо, 14 вересня, Маляр заявила, що Сили оборони на Бахмутському напрямку звільнили населений пункт Андріївка. Однак пізніше командування 3-ої окремої штурмової бригади офіційно спростувало цю інформацію. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ