Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Українські військовослужбовці не віддали ворогові жодної позиції, - ОТУ "Північ"

Сьогодні у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" близька о п’ятої ранку російсько-окупаційні війська здійснили спробу прориву оборони наших позицій біля населеного пункту Оріхове. Про це йдеться у повідомленні на Facebook ОТУ «Північ».
Фото - 93-тя ОМБр Холодний Яр.

Під вогневим прикриттям артилерії та мінометів усіх калібрів від 82 до 152-міліметрів ворог. намагався просунутись через лінію розмежування та здійснити захоплення наших позицій. Всього російські окупанти випустили близька 440 мін та снарядів забороненого калібру.

Також у районі бойового зіткнення штурмові дії вели диверсійно-розвідувальні групи противника.
У ході бою українські військовослужбовці здійснили тактичні маневрування та затягнули противника до пастки де нанесли йому значних втрат.

Отримавши адекватну відповідь та понісши втрати окупанти відмовились від подальших дій та запросили режим тиші, щоб забрати тіла своїх загиблих та поранених.

Одразу після загострення ситуації по-тривозі були підняті резерви, які перебувають у даному районі, але вони не були задіяні, адже обстановка, що склалась цього не вимагала.

На жаль українські захисники понесли втрати серед особового складу. Загинув один військовослужбовець, троє отримали поранення, ще двоє зазнали бойового травмування. Усі вони евакуйовані до стаціонарних медичних закладів, знаходяться під наглядом лікарів та отримують кваліфіковану допомогу.

Наразі бій поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Кримське та Хутір Вільний закінчився.

Хочемо зазначити, що українські військовослужбовці не віддали ворогові жодної позиції.

Ситуація знаходиться під контролем Об'єднаних сил.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ