Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Українському дитячому кіно бути!

Цьогоріч на українські екрани виходить дитячий фільм-мюзикл львівського виробництва "В.О. Святого Миколая".

Історія про стосунки сучасних батьків та дітей. В центрі сюжету заплутані дитячо-батьківські відносини, які напередодні свята Миколая розвиваються між дев’ятирічною дівчинкою Юстиною та її батьком-одинаком Олександром. 

Це мелодійна захоплююча історія, наповнена ніжністю, передріздвяним настроєм та колоритом справжнього Львова. Фільм "В.О. Святого Миколая", за словами авторів, ставить за мету відновити віру в це чарівне свято навіть у дорослих, адже "ти дитина - поки ти віриш". Важливими є щира віра в мрії та бажання їхнього здійснення і тоді Миколай принесе тобі довгоочікуваний подарунок у найнесподіваніший момент в житті.

Фільм створювався за підтримки Українського культурного фонду, Львівської обласної державної адміністрації та ряду небайдужих. З 2019 року було розпочато зйомку та у 2020 її завершено. У зв’язку з карантином, деякі процеси підготовки фільму затягнулися, але львівська команда авторів спромоглася завершити цю історію.

Режисерка фільму, Галина Лишак, обіцяє глядачеві прекрасну музику, створену Роландом Орбаном та Андрієм Мандюком, неймовірну по постановці картинку від Лачіна Фуадугли, декорації від Олени Мазурак. Загалом над фільмом працювало біля 15 осіб творчої команди та 230 акторів, більшість з яких діти.

Тож, цієї зими, готуйте свої долоні для неймовірних оплесків, носовички для емоцій та гарний настрій. Це все з грудня від "В.О. Святого Миколая".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ