Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Український баскетболіст Сергій Ліщук заплакав під час прес-конференції

Український баскетболіст Сергій Ліщук дав прес-конференцію, присвячену своєму відходу з іспанської «Валенсії».

Українець віддав іспанському клубу шість років кар'єри, і вболівальники оцінили старанність нашого центрового на майданчику, а також його доброту поза ним.

Вчора фани левантійців в соціальній мережі Твіттер влаштували красиве прощання з 33-річним українцем, розміщуючи під тегом # GràciesSerhiy "пости" з подяками, а також демонструючи фото кращих моментів за участю українця за весь час його перебування в клубі.

Сергій також не зміг стримати емоції. На прес-конференції, почавши дякувати клуб і його фанам за минулі шість років, українець заплакав. Іспанці підтримали його оплесками. Взявши себе в руки, українець продовжив. "Це мій дім. Тут залишиться частина мого серця" - зізнався Ліщук.

«Я радий, що все так вийшло. Настав момент, коли ми сказали собі, що потрібно зупинитися, і це правильно. Потрібно вміти вчасно зупинитися», - сказав бігмен.

Коментуючи варіанти продовження кар'єри, Сергій сказав наступне:

«Поняття не маю, де буду грати. Зараз просто хочу поїхати додому і відпочити, а на початку липня буду розмовляти зі своїм агентом».

... І, очевидно, з Євгеном Мурзіним, який жадає бачити досвідченого гравця у складі збірної України і постарається переконати його поїхати з командою на Євробаскет-2015.

Наприкінці прес-конференції керівництво «Валенсії» подарувало українцеві його іменну футболку, розписану побажаннями від гравців та вболівальників клубу. Другим зворушливим подарунком Сергію від клубу стала відео-нарізка, присвячена шести рокам українця в складі «Валенсії».

Isport.ua acb.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ