Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Український боксер Хижняк гарантував собі медаль Олімпіади в Токіо

Надзвичайно важку перемогу у чвертьфіналі олімпійського турніру з боксу (вагова категорія до 75 кг) над представником Домініканської Республіки Седено здобув Олександр Хижняк.

Як повідомляє НОК України, "Український Танк" переміг розділеним суддівським рішенням - 4:1 і гарантував собі здобуття олімпійської медалі. Якої саме - дізнаємось вже в найближчі дні.

Домініканський боксер виявився дуже непоступливим, майстерним і технічним. Він часто вдало діяв на контратаках, збивав Сашка з прицілу, добре зміщувався з лінії атаки суперника. Перший раунд судді віддали мінімальну перевагу Хижняку - 3:2. В другому раунді Олександр додав агресії в своїх діях і мав помітну перевагу - 5:0 на його користь. Третій раунд почався з того, що рефері помилково відрахував Хижняку нокдаун - повтори чітко показали, що удар домініканця був нижче пояса. Це не вибило українця з ритму і він був кращим за суперника в кінці бою. 

Заслужена, важка і трудова перемога Хижняка! Єдиний український боксер, який залишився на турнірі, продовжує свій шлях до Олімпу!

В півфіналі 5 серпня перший сіяний на турнірі Олександр Хижняк зустрінеться з четвертим сіяним філіппінцем Марсіалем, який у чвертьфіналі нокаутував у першому раунді вірменина Дарчіняна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ