Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Український виступив на американському шоу America's Got Talent

Український танцювальний гурт «Light Balance Kids» виступив на американському шоу America's Got Talent, отримав схвальні відгуки журі та потрапив до пів фіналу конкурсу.

Як повідомило Ukrainian Independent Radio, перед показом номера діти розповіли суддям і глядачам про себе. Одна з учасниць гурту розповіла, що дехто приїхав на конкурс сольно, бо «деякі з наших батьків, як і мій батько, досі на війні в Україні. Він бореться за нашу країну за незалежність і свободу».

Після номеру канадсько-американський ведучий і комік Хауї Мандель вдарив по спеціальній кнопці Golden Buzzer, відразу відправивши танцюристів у півфінал проєкту.

«Тут таке дивовижне послання. Там, звідки ви родом, зараз, можливо, найтемніше місце у світі, і ви перетинаєте земну кулю, щоб принести нам світло. І якщо я можу зробити що-небудь, що завгодно, від імені Америки й America's Got Talent, щоб принести вам ще більше світла, ніж ви принесли нам, я хотів би зробити це для вас», — зазначив він.

Golden Buzzer — це спеціальна кнопка на шоу America’s Got Talent, на яку кожному члену журі дозволено натиснути лише один раз і таким чином одразу відправити учасника до півфіналу, незалежно від рішення решти суддів.

«Light Balance» — український LED-танцювальний колектив, створений у 2012 році в Дніпрі, Україна. Колектив брав участь у Britain's Got Talent у 2014 році та посіли 4-е місце в публічному голосуванні у півфіналі. У 2017 році вони змагалися в 12-му сезоні America's Got Talent, де також отримали Golden Buzzer від ведучої Тайра Бенкс. Тоді колектив посів 3-тє місце за підсумками сезону.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ