Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

​Українці, що оприлюднювали відео роботи ППО, відповідатимуть за це, – Данілов

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що українці, які знімали й викладали відео роботи української ППО в Інтернеті, нестимуть за це відповідальність.
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов

Про це він повідомив в етері телемарафону. 

У відповідь на питання, чи варто реагувати на заяви росіян про нібито знищення ними системи Patriot, Данілов сказав, що варто реагувати.

“Звичайно, вони мають щось говорити, вони мають щось заявляти. Єдине, що я можу сказати, що в нас був не зовсім приємний випадок, коли наші громадяни, не розуміючи дуже небезпечної ситуації, викладали відео. Це неприпустимо. Більш того, я більш ніж впевнений, що вони будуть за це нести відповідальність, ті, хто робить такі речі”, сказав Данілов.

Як повідомлялось раніше, речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат закликав громадян бути відповідальнішими, дбати про свою безпеку і не виставляти відео ракетних атак, де ворог може бачити роботу українських систем ППО.

Також він наголосив, що військові адміністрації повинні врегулювати питання роботи камер відеоспостереження, аби ворог не міг в режимі онлайн бачити роботу української системи ППО та наслідки ракетних атак.


 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ