Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Укрзалізниця запустила поїзди-шатли та автобуси для підвозу пасажирів через ворожі атаки

Для пасажирів через зміни у курсуванні поїздів внаслідок ворожої атаки запустили додаткові поїзди-шатли й автобуси для підвозу.

Про це повідомили у пресслужбі Укрзалізниці.

"Жодне сполучення не закривається: для всіх пасажирів Укрзалізниця разом із Хмельницькою ВА розробила рішення, як дістатися пунктів призначення. Вже запущено додаткові поїзди-шатли та автобуси для підвозу", — ідеться в повідомленні.

В Укрзалізниці запропонували інструкцію, що робити далі:

  • Якщо ви прямуєте з Києва в напрямку Вінниці, Хмельницького, то вам необхідно зробити посадку на шатл — Київ — Козятин — Вінниця — Хмельницький.
  • Якщо ви прямуєте з Києва в напрямку Тернополя та Львова, то вам необхідно зробити пересадку на шатл Красне — Тернопіль — Чорний острів. Між Чорним островом та Хмельницьким очікуйте з 10:00 на безкоштовні автобусні шатли від вокзалу до вокзалу.
  • Якщо ви прямуєте з Вінниці, Жмеринки, Хмельницького до Києва — вам доступні шатли до Києва кожні 2 години. Першу групу пасажирів з Вінниці до Києва з квитками на рейс №716 забере поїзд №868 Гречани — Київ.
  • Якщо ви прямуєте з Вінниці, Жмеринки до Львова, Ужгорода, Перемишля — вам доступні шатли до Козятина з пересадкою на будь-які рейси західного напрямку, які зараз прямують об'їзним шляхом саме через Козятин.
  • Якщо ви прямуєте з Хмельницького до Львова, Ужгорода, Перемишля — очікуйте пересадку на автобус від вокзалу до станції Чорний острів, звідки кожні 2 години прямуватиме шатл до станції Красне.

Станом на 10:30 в УЗ повідомили про запуск автобусного "човникового" руху між Хмельницьким і Чорним островом.

Додаткові залізничні шатли з Чорного острова до Тернополя: 12:15 (Тернопіль о 14:30); 14:00 (Тернопіль о 15:40); 18:00 (Тернопіль о 19:40)

У зворотному напрямку: №6042 Красне о 10:12, Тернопіль о 12:05, Підволочиськ о 13:00, Чорний острів о 13:50.

№6045 Львів о 14:10, Красне о 15:10, Тернопіль о 16:20, Підволочиськ о 17:00, Чорний острів о 17:50.

  • Якщо ви прямуєте з Києва до Львова, Івано-Франківська, Ужгорода, Перемишля або зворотно, то для вас зміниться час у дорозі, на решту не зважайте.

"Повернення невикористаних квитків зі 100% компенсацією можливе в будь-якій українській касі у претензійному порядку. Всі шатли є безкоштовними, як і посадка до альтернативних поїздів того ж напрямку, що вказаний у вашому квитку, в разі спізнення або неможливості прибути на свій рейс", — обіцяють в УЗ.

У разі додаткових питань щодо організації посадки та пересадок пасажирам радять звертатись до вокзальних чергових та стюардів.

Прогнозований час затримки потягів за зміненим курсом внаслідок ворожих обстрілів на Хмельниччині:

№119 Запоріжжя — Львів +5 годин;

№85 Запоріжжя — Львів +5 годин;

№139 Київ — Кам'янець-Подільський +8:40 годин;

№38/36 Ужгород, Перемишль — Одеса +12 годин;

№770 Тернопіль — Київ +6 годин;

№716 Перемишль — Київ +7 годин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ