Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

УКУ оголосив конкурс короткометражок "Кіно&школа"

Український католицький університет оголошує конкурс короткометражних фільмів "Кіно&школа" на тему "Наша гордість" серед старшокласників (9-11 клас), повідомили в прес-службі УКУ.

За умовами конкурсу, команда школярів повинна створити короткометражний фільм на задану тематику з цікавих сторінок життя рідної школи. Журі перевагу надаватиме оригінальним роботам із самостійним творчим пошуком, у яких школярі використають відео- та фотоматеріали.

Оцінюватимуть роботи цього року: Вікторія Бабенко, завідувач кафедри журналістики УКУ, кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент; Олександр Ласкін, фотограф і художник, майстер портретного та репортажного фото, (знімав для відомих українських та європейських видань – часописів «Фокус», Forbes», «10TAL» та ін.); Христина Бондарєва, випусковий редактор Телеканалу новин «24»; Вадим Карп’як, радіо- і телеведучий, ведучий телеканалу 112, програмний директор медіасервісу «ФДР».

До участі в конкурсі організатори запрошують учнів 9-11 класів. Учасники конкурсу можуть звернутися до жюрі конкурсу за порадою, як найкраще обрати тему і підготувати свою роботу. Для цього слід написати листа на електронну пошту: [email protected] (з поміткою конкурс «Кіно & школа»). Довідка за телефоном: 0322409940, 0976655926.

Надіслати роботи можна до  8  листопада. Фінал конкурсу відбудеться 14 листопада 2015 року в цокольному приміщенні Багатофункціонального академічного корпусу Українського католицького університету (вул. Козельницька, 2а, м. Львів).

Усі учасники конкурсу отримають пам’ятні відзнаки. А переможці - призи та майстер-клас з професійними тележурналістами в сучасній телестудії Магістерської програми журналістики УКУ. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ